Slovesno odkrili fresko v Taboru (foto utrinki)

V okviru Participativnega proračuna Mestne občine Nova Gorica smo na vaškem trgu v Taboru nad Dornberkom obnovili fresko na zvoniku, ki smo jo z včerajšnjim dogodkom v družbi akademskega slikarja Rudija Skočirja, avtorja poslikave, tudi slovesno odkrili.

 

 

V okviru Participativnega proračuna Mestne občine Nova Gorica smo na vaškem trgu v Taboru nad Dornberkom obnovili fresko na zvoniku, ki smo jo z včerajšnjim dogodkom v družbi akademskega slikarja Rudija Skočirja, avtorja poslikave, tudi slovesno odkrili. Sledilo je prijetno druženje s krajani. 

 

Obnovljena freska v Taboru nad Dornberkom, 9. november 2018 (foto: David Verlič)Obnovljena freska v Taboru nad Dornberkom, 9. november 2018 (foto: David Verlič)Obnovljena freska v Taboru nad Dornberkom, 9. november 2018 (foto: David Verlič)Obnovljena freska v Taboru nad Dornberkom, 9. november 2018 (foto: David Verlič)Obnovljena freska v Taboru nad Dornberkom, 9. november 2018 (foto: David Verlič)Obnovljena freska v Taboru nad Dornberkom, 9. november 2018 (foto: David Verlič)

Fotografije: David Verlič