Poziv za predlaganje kandidatov za predstavnika zainteresirane javnosti za člane Sveta Zavoda GO! 2025 - Evropska prestolnica kulture Nova Gorica

Datum: 16.11.2021
Vir: Mestna občina Nova Gorica
Rubrika: Ali ste vedeli?

Na podlagi sklepa Komisije za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja Mestne občine Nova Gorica z dne 5. 11. 2021 in 8. 11. 2021 je Ustanova Fundacija BiT Planota objavila Poziv za predlaganje kandidatke/ kandidata za predstavnika zainteresirane javnosti v Svet zavoda GO! 2025 – Evropska prestolnica kulture, Nova Gorica.

Predloge lahko podajo nevladne organizacije, ki delujejo na področju kulture in imajo sedež na območju Mestne občine Nova Gorica. Predloge lahko podajo tudi posamezniki, ki imajo prebivališče na območju MONG ter so aktivni na področju kulture v Mestni občini Nova Gorica. Posamezna nevladna organizacija ali posameznik lahko predlaga po enega kandidata.

 

Predlagatelji predlagajo kandidate tako, da izpolnijo obrazec za predlaganje kandidatov in ga pošljejo na Regionalno stičišče NVO Planota na enega od sledečih načinov:

  • Po pošti na naslov: Ustanova Fundacija BiT Planota, Grgarske Ravne 30, 5251 Grgar.
  • Po e-pošti na naslov: info@planota.si (skeniran predlog kandidata)
  • Osebna vročitev na sedežu Ustanove Fundacija BiT Planota (Grgarske Ravne 30) je – zaradi preprečevanja širjenja epidemije COVID-19 – možna z oddajo predloga v poštni nabiralnik Ustanove Fundacija BiT Planota, kateri se nahaja pred glavnim vhodom v stavbo.

Predlog mora prispeti na enega od zgornjih naslovov najpozneje do 16. novembra 2021 do 16. ure, ne glede na način pošiljanja.

Poziv

Obrazec