Aktualno dogajanje

Grad Rihemberk s srednjeveško šiviljo: brezplačen voden ogled in delavnica za otroke

26.08.2018
Mestna občina Nova Gorica vljudno vabi v nedeljo, 26. avgusta 2018, ob 17. uri na brezplačen voden ogled in delavnico za otroke »GRAD RIHEMBERK S SREDNJEVEŠKO ŠIVILJO«. Ogled in delavnica sta primerna za otroke od 6. do 14. leta starosti.

Grad Rihemberk s srednjeveško šiviljo: brezplačen voden ogled in delavnica za otroke

19.08.2018
Mestna občina Nova Gorica vljudno vabi v nedeljo, 19. avgusta 2018, ob 10. uri na brezplačen voden ogled in delavnico za otroke »GRAD RIHEMBERK S SREDNJEVEŠKO ŠIVILJO«. Ogled in delavnica sta primerna za otroke od 6. do 14. leta starosti.


Računalništvo društvo Nova Gorica s programi za nadarjene in vedoželjne mlade

28.06.2018
Računalniško društvo Nova Gorica vabi v svoje vrste nove člane. Njihovo poslanstvo je razvijanje računalnskega mišljenja in logičnega sklepanja pri nadarjenih in vedoželjnih otrocih. Skozi igro otroci spoznavajo napredne strukture programiranja in se učijo logičnega mišljenja.

Ustvarjalnost novogoriških gimnazijcev v šolskih literarnih glasilih in na blogu

23.04.2018
Preteklost Gimnazije Nova Gorica je zaznamovana z bogatim dijaškim literarnim ustvarjanjem, ki je bilo v nekaterih obdobjih bolj intenzivno, v drugih nekoliko manj. Zato ne čudi, da iz vrst novogoriških gimnazijcev izhajajo znana slovenska pisateljska in pesniška imena.

Znanje, energija in vizija mladih - literarni in fotografski natečaj

01.04.2018
V Letu ustvarjalnosti mladih Mladinski center Nova Gorica organizira literarni in fotografski natečaj z naslovom Znanje, energija in vizija mladih. Ustvari nekaj lepega in deli svoje znanje, energijo in vizijo!